Спорт

Якщо Ви шукаєте відомого спортсмена, тренера або навіть масажиста в команду, для якого важливо побудувати і продовжити успішну кар’єру в улюбленому виді спорту, але при цьому у вас немає можливості самостійно моніторити ринок, проводити переговори, займатися працевлаштуванням – довіртеся нам.

Спортивне агентство компанії Meister Hub – MH Sport, надасть всі необхідні для цього послуги: консультативні, адміністративні або юридичні.

Головним завданням агентства є надати спортсмену можливість сконцентруватися на улюбленій грі, тренуваннях і професійному зростанні, а клієнту – знайти висококваліфікованого спортсмена в команду.

Співробітники Meister Hub підберуть кандидатів, перевірять їх кваліфікацію, досвід роботи і репутацію, організують і проведуть співбесіду, проведуть переговори з працевлаштування та укладення вигідного для роботодавця, спортсмена, тренера і спортивного фахівця контракту.

Працюючи спортивним агентом з 2006 року, ми створили за цей час величезну базу відомих українських спортсменів, які зацікавлені в роботі в Європі і в досягненні найвищих результатів.

Так само агентство надає послуги по спонсорству, бренд-партнерству і персонального маркетингу спортсменів.

Щоб поставити запитання або зв’язатися з нами, заповніть форму нижче, і ми з вами зв’яжемося